moje semináře
semináře
„Etiquette is about bringing people together“ – Etiketa je o sbližování lidí
Nada Ambra Laban
Pořádám přednášky a semináře, pracuji jako kouč pro top manažery firem, pracovníky úřadů a zástupce politiky. Ráda pracuji i s dětmi a náctiletými.
co nás čeká?
Etiketa u stolu – Bon Appetit, 1.10. 2024, hotel Aria
Termín: 1. října 2024
Čas: 18 – 21 hodin
Cena: 3 999 Kč s DPH
Č.ú.: 217338002/5500
VS: vaše tel. číslo
Vážená paní, pane, přátelé etikety a Nadi Ambra Laban,
představují vám jeden z velmi úspěšných interaktivních seminářů etikety u stolu, nazvaný Bon Appetit.
Zahrnuje etiketu u stolu v místním i mezinárodním měřítku.
Každá obchodní spolupráce vždy začíná, je provázená a končí interakcí zúčastněných, z nichž se každý chová a jedná dle své vlastní kulturní předurčeností. A u stolu v restauraci se jejich dovednosti prokážou nejvíce.
Nedostatečná znalost, ale zejména zanedbávání a nedodržování pravidel a zvyklosti společenské etikety u stolu, především ve styku se zahraničním partnerem má za následek nejen negativní hodnocení obchodníka, ale může způsobit i urážku partnera a zhoršení atmosféry vzájemné komunikace.
Tento kurz seznamuje účastníky s ceremoniálním aspektem etikety u stolu, chováním, pravidly zdvořilosti a úctou k prioritě.
Pomáhá také obchodním manažerům zvládnout základy etikety a lépe porozumět multikulturním způsobům chování u stolu.
Ne jednou jsem byla svědkem, kdy obchodní partneři svými (ne)dovednostmi u jídelního stolu přerušili úspěšnou realizace obchodních cílů sebe, firmy, či zájmu instituce a svou image profesionální obchodního hráče u jídelního stolu dostali až na tu nejnižší úroveň.
Pozvání ke stolu vždy příjmou velmí vzácné osobnosti ze světa umění, byznysu, sportu, veřejné správy, politiky.
Prosíme, vyplňte přihlášku a zašlete na [email protected].
Přihláška je aktivní až po její úhradě.
Těšíme se na Vás
Etiketa u stolu jiných kultur – Francie
Termín: 21. září 2023
Čas: 18 – 21 hodin
Cena: 2 499 Kč s DPH
Místo: Cafe de Paris, Velkopřevorské nám. 4, 118 00 Malá Strana
Workshopem vás provede: Nada Ambra Laban
Č.ú.: 217338002/5500
VS: vaše tel. číslo
Certifikát Etiquette Training Academy
Vážení příznivci etikety a Nadi Ambra Laban,
dovolíme si vás informovat o dalším zábavně vzdělávacím setkání u stolu – etikety jiných kultur – Francie.
Etiketa je o sbližování lidí, o přátelství, o respektu a o pokoře. Jsme přesvědčení, že tento zábavně vzdělávací večer pod taktovkou etiketní expertky Nadi Ambra Laban vám přinese do vašeho společenského i byznys života spoustu nových dovednosti, které vám otevřou dveře do světa přátelství a úsměvů a především úspěchu.
Způsob jakým jíme, o nás hodně prozradí. Toto vaše veřejné představení, které se nedá skrýt, řekne o vás jedním dechem víc než celý váš životopis. Je úžasné, co nůž a vidlička ve vaši režii o vás prozradí.
Rezervujte si místo u stolu ve francouzské restauraci Cafe de Paris na Malé Straně. www.cafedeparis.cz
TEA at FIVE – Etiketa, móda a styl
40. TEA AT FIVE
Termín: 4. října 2023
Cena: 999 Kč s DPH
Místo: U krbu Oliva Nera na Betlémském nám 10, v Praze – Staré Město
Č.ú.: 217338002/5500
VS: vaše tel. číslo
Etiketa, Móda a Styl s hosty Nadi Ambra Laban
Etiketa u stolu – Bon Appetit
Termín: 19. října 2023
Čas: 18 – 21 hodin
Cena: 4 999 Kč, pro firmu: 24 999 Kč
Místo: Hotel Aria, www.aria.cz
Č.ú.: 217338002/5500
VS: vaše tel. číslo
Asistovaná šestichodová večeře (forma banket)
Představuji vám jeden z velmi úspěšných interaktivních seminářů etikety u stolu, nazvaný Bon Appetit.
„Způsob, jakým jíme, o nás hodně prozradí. Toto veřejné vaše představení, které se nedá skrýt, řekne o vás jedním dechem víc než celý váš životopis. Je úžasné, co nůž a vidlička ve vaši režii o vás prozradí.“
Etiketa u stolu pod taktovkou Nadi Ambra Laban zahrnuje etiketu u stolu v místním i mezinárodním měřítku.
MASTER OF BUSINESS ETIQUETTE
certifikovaný dvoudenní prestižní seminář
Termín: 19.-20. října 2023
Cena: 19 999 Kč za osobu, pro firmu dohodou
(V ceně je studijní materiál)
Místo: Hotel Aria, www.aria.cz
Č.ú.: 217338002/5500
VS: vaše tel. číslo
Master of Business Etiquette MBE představuje jeden z velmi profesních vzdělávacích programů zaměřený na prohloubení znalosti etikety, především business etikety a obchodního protokolu. Rozvíjí manažerské dovednosti v praktických business situacích.
Tento prestižní dvoudenní vzdělávací program je určen všem, kteří usilují o využití znalostí ve své profesní praxi, tedy manažerům, členům top managementu, podnikatelům, realitním makléřům, obchodním zástupcům, zaměstnancům státní správy a samosprávy, politikům všech úrovní či představitelům neziskových organizací.
Program MBE je věnován především těm, kdo mají v úmyslu držet krok s nejnovějšími trendy moderního managementu a chtějí mít náskok před ostatními.
Bezchybnost našeho společenského vystupování je nejlepší reprezentací vaší firmy nebo úřadu, vytváří lepší podmínky pro úspěšná jednání a vzbuzuje důvěru obchodních partnerů.
Znalost v pravidlech společenského chování není archaismus, ale je to každodenní praktická potřeba v profesním, společenském i osobním životě.
Etiketa se stále proměňuje, tak jak se proměňuje lidská společnost.
Uchazeči kurzu MBE získají neakademický titul Master of Business Etiquette, certifikát MBE
XMAS BON APPETIT
Asistovaná šestichodová večeře (forma banket)
Termín: 1. prosince 2023, 18 – 21h
Cena: 4 999 Kč za osobu, pro firmu dohodou
Úhrada poukazu do 18. října 2023 má bonus 1 000 Kč.
Místo: Cafe de Paris, www.cafedeparis.cz
Č.ú.: 217338002/5500
VS: vaše tel. číslo
Vážení příznivci etikety,
představuji Vám jeden z velmi úspěšných interaktivních seminářů etikety u stolu, nazvaný Bon Appetit.
Tentokrát bude mít sváteční vánoční atmosféru v mé oblíbené francouzské restauraci Cafe de Paris.
Mým hostem bude úžasná dáma Chantal Poullain.
Způsob, jakým jíme, o nás hodně prozradí. Toto veřejné vaše představení, které se nedá skrýt, řekne o vás jedním dechem víc než celý váš životopis. Je úžasné, co nůž a vidlička ve vaši režii o vás prozradí!
Etiketa u stolu pod taktovkou Nadi Ambra Laban zahrnuje etiketu u stolu v místním i mezinárodním měřítku.
Každá obchodní spolupráce vždy začíná, je provázená a končí interakcí zúčastněných, z nichž se každý chová a jedná dle své vlastní kulturní předurčeností. A u stolu v restauraci se jejich dovednosti prokážou nejvíce.
Nejednou jsem byla svědkem, kdy obchodní partneři svými (ne)dovednostmi u jídelního stolu přerušili úspěšnou realizace obchodních cílů sebe, firmy, či zájmu instituce a svou image profesionálního, obchodního hráče u jídelního stolu dostali až na tu nejnižší úroveň.
Etiketa může být vzdělávací a zároveň zábavná.
Seznámím vás s celým protokolem od vystoupení z auta až po…
Pozn.: Přednášky Nadi Ambra Laban nejsou vždy stejné.
V tomto případě tříhodinové etikety u stolu, vánoční etikety u stolu s nádechem Francie, Vás chci seznámit s vánočními tradicemi jiných kultur a vyzkoušíme si i francouzské šneky, pokud jste na ně alergičtí, i když pro mě chutnají jako náš žampion, je možné menu přizpůsobit dle vašeho přání.
A pozor, tentokrát si dovolím upřesnit dresscode: mějte, prosím, pánové jako přílohu vašeho oblečení vánoční detail, kupříkladu, kapesníček ve vaší kapse u saka, anebo askot šátek s vánočním motivem či barvami. Pro dámy doporučuji Xmas Chic style, barvou, fascinátorem, broží, …styling zcela nechám na Vás a velmi se na něj těšíme.
Přihlášku prosím vyplňte a pošlete zpět na email: [email protected]
Přihláška je aktivní až po její úhradě.
Pro vystavení faktury, prosím zašlete fakturační údaje.
Další semináře pro rok 2023 připravujeme….
a co máme už za sebou
Etiketa pro děti u stolu
aneb
ŠAŠEK A KRÁLOVNA KRÁLOVSKÉ STOLOVÁNÍ
Termín: 27. května 2023
Čas: 14 -16h
Cena: 2.999 Kč s DPH
Místo: Hotel Aria, www.aria.cz
Emoční inteligence a dobré mravy
Termín: 23. května 2023
Čas: 16 – 20:00 hodin
Cena: 3.999 Kč s DPH
Místo: Budova The Flow Building, Václavské nám. 47, 110 00 Nové Město
Workshopem vás provedou: Nada Ambra Laban, Petr Pavlík
🔸Zvládání svých emocí, kde se berou a proč?
🔸Jak pracovat s emocemi ostatních. Nahlédnutí do sebe sama.
🔸Co a jak ovlivňuje můj život.
Proč se mi dějí různé věci?
🔸Jak ovlivňují emoce etiku a úspěch.
🔸Hodnotové a etické rámce osobnosti.
🔹CMB emoční diagnostika.
www.labann.cz
www.3dsolutions.cz
[email protected]
MASTER OF BUSINESS ETIQUETTE
certifikovaný dvoudenní prestižní seminář
Garantem tohoto prestižního a uznávaného vzdělávacího semináře od roku 2014 je autorka MBE a expertka etikety – Nada Ambra Laban.
Absolvent semináře získá titul a certifikát MBE a zlaté vyznamenání MBE
21. – 22. dubna 2023 – Hotel Aria. www.aria.cz
Garant přednášek:
NADA AMBRA LABANOVÁ – pedagog, spisovatelka, expert etikety
DRESS FOR SUCCESS
35. TEA AT FIVE
s Nadou Ambra Laban
a jejími hosty
…přijďte se dozvědět něco více o neverbální řeči vašeho oblečení
…poznejte vychytávky jak být úspěšnější
…při diskuzi u krbu s úžasným FOODWAY Cateringem se dozvíte, že se šarm a charisma dá naučit
9. března 2023 17 – 19 h
Oliva Nera, Betlémské nám.10, Praha
PROTOCOL
Protokol představuje jeden z velmi profesních vzdělávacích programů zaměřený na prohloubení znalosti etikety, především business etikety a obchodního protokolu. Rozvíjí manažerské dovednosti v praktických business situacích. Tento prestižní jednodenní vzdělávací program je určen všem, kteří usilují o prohloubení znalostí ve své profesní praxi, tedy manažerům, členům top managementu, podnikatelům, realitním makléřům, obchodním zástupcům, zaměstnancům státní správy a samosprávy, politikům všech úrovní či představitelům neziskových organizací.
Program Protocol je věnován především těm, kdo mají v úmyslu držet krok s nejnovějšími trendy moderního managementu a chtějí mít náskok před ostatními.
Bezchybnost našeho společenského vystupování je nejlepší reprezentací vaší firmy nebo úřadu, vytváří lepší podmínky pro úspěšná jednání a vzbuzuje důvěru obchodních partnerů. Znalost v pravidlech společenského chování není archaismus, ale je to každodenní praktická potřeba v profesním, společenském i osobním životě.
Etiketa se stále proměňuje, tak jak se proměňuje lidská společnost.
Uchazeči získají certifikát Protocol
22. 02. 2023 OD 9.00-18.00 www.aria.cz
Lidské vztahy a komunikace
34. TEA AT FIVE s Nadou Ambra Laban
Tentokrát bude hostem již podruhé Laura Janáčková – docentka klinické psychologie a autorka knih o lidských vztazích a komunikaci.
Občerstvení nám zajistí FOODWAYCATERING
24. ledna 2023 , od 17.00 – 19.00 PRECIOSA FLAGSHIP STORE v Rytířské 29, Praha 1
33. TEA AT FIVE
S NADOU AMBRA LABAN A JEJÍMI HOSTY
1.prosince 2022, v prostorách Preciosa v Praze – www.preciosalighting.com – OD 17.00 DO 19.00
TEA AT FIVE
povídání o módě, etiketě a stylu pro ženy i muže
Tentokrát jsme si povidali o základním desateru ve vaši garderobě
Již 29. setkání „etikeťáků“ skvělých přátel, byznysmenek, gentlemanů. Tentokrát mezi nás přišla herečka Uršula Kluková, koučka „bytí a žití“ Andrea Považanová a pan Zoudlik Otakar, který nás zasvětil do chutí lahodných vín.
8. červen 2022 – Hotel Aria. www.aria.cz OD 15.00 DO 17.00
BON APPETIT
asistovaná šestichodová večeře – forma banket
Tentokrát proběhl večer s úžasným gentlemanem “Andy” Šandor! Už konečně vím, proč jej nikdy nevidím v generálské uniformě.
Potvrzuje se, že Etiketa může být vzdělávací a zároveň i zábavná. Současně je i školou života v přítomnosti respektovaných autorit.
Menu bylo šestichodové, doplněné víny a digestivem
28. dubna 2022 – Hotel Aria. www.aria.cz
BON APPETIT
asistovaná šestichodová večeře – forma banket
Připravila jsem pro vás další seminář etikety u stolu, nazvaný Bon Appetit. Obchodní spolupráce často začíná, probíhá a končí společně stráveným časem zúčastněných, z nichž se každý chová a jedná dle své vlastní kulturní předurčeností. U prostřeného stolu v restauraci se dovednosti prokážou nejvíce. Tato večerní banketová událost zahrnuje kompletní interakci u stolu, a to podle místních i mezinárodních pravidel. Kurz seznamuje účastníky s ceremoniálním aspektem etikety stolování, chování, pravidly zdvořilosti a respektu k autoritám. Nejednou jsem byla svědkem, kdy obchodní partneři svými (ne)dovednostmi u jídelního stolu přerušili úspěšnou realizace obchodních cílů sebe, firmy, či zájmu instituce a svou image profesionální obchodního hráče u jídelního stolu dostali až na tu nejnižší úroveň.
Drahým hostem byl v Praze narozený hobojista Vilém Veverka, který patří k nejrespektovanějším českým interpretům. Pozvání ke stolu přijali dva špičkoví chirurgové MUDr. Issam Al Awa a Doc. Martin Molitor a nemějte obavy nebudeme si povídat o historkách z operačního sálu, ale etiketě jiných kultur, tito pánové nám opravdu mají co říct.
3. února 2022 – Hotel Aria. www.aria.cz
MASTER OF BUSINESS ETIQUETTE
certifikovaný dvoudenní prestižní seminář
Garantem tohoto prestižního a uznávaného vzdělávacího semináře od roku 2014 je autorka MBE a expertka etikety – Nada Ambra Laban. Jejím hostujícím kolegou bude světově známý, profesionální golfista, bývalý top manager nadnárodních obchodních společností, profesionální sportovec, profesionální tanečník a skvělý přítel, pan Alan Babický.
Absolvent semináře získá titul a certifikát MBE a zlaté vyznamenání MBE
3. & 4.února 2022 – Hotel Aria. www.aria.cz
Garanti přednášek:
ALAN BABICKÝ – manager, sportovec a tanečník
NADA AMBRA LABANOVÁ – pedagog, spisovatelka, expert etikety
BON APPETIT
asistovaná šestichodová večeře – forma banket
Připravila jsem pro vás další seminář etikety u stolu, nazvaný Bon Appetit.
Obchodní spolupráce často začíná, probíhá a končí společně stráveným časem zúčastněných, z nichž se každý chová a jedná dle své vlastní kulturní předurčeností. U prostřeného stolu v restauraci se dovednosti prokážou nejvíce. Tato večerní banketová událost zahrnuje kompletní interakci u stolu, a to podle místních i mezinárodních pravidel. Kurz seznamuje účastníky s ceremoniálním aspektem etikety stolování, chování, pravidly zdvořilosti a respektu k autoritám. Nejednou jsem byla svědkem, kdy obchodní partneři svými (ne)dovednostmi u jídelního stolu přerušili úspěšnou realizace obchodních cílů sebe, firmy, či zájmu instituce a svou image profesionální obchodního hráče u jídelního stolu dostali až na tu nejnižší úroveň.
Pozvala jsem k banketnímu stolu herce, moderátora, muzikanta a skvělého přítele Tomáše Matonohu, který mé pozvání přijal.
Etiketa může být vzdělávací a zároveň i zábavná. Současně je i školou života v přítomnosti respektovaných autorit.
Šestichodové menuje doplněné víny a digestivem
30.11. 2021- hotel Aria – www.aria.cz –
od 18.00 do 21.00
PROTOCOL
certifikovaný dvoudenní prestižní seminář
Znalost a respektování královského, diplomatického a obchodního protokolu, etikety a umění rétoriky můžeme považovat za jeden z nejvýznamnějších prostředků úspěšné realizace obchodních cílů firmy, či zájmu instituce a zvyšování jejího image.
Protokol zahrnuje etiketu v místním i mezinárodním měřítku a každodenní praxi dobrých mravů. V případě, že chceme obchodní nebo diplomatickou spolupráci dovést do úspěšného konce pro obě strany, je nutné tyto kulturní rozdíly respektovat. Nedostatečná znalost může mít za následek nejen negativní hodnocení obchodního partnera, ale může způsobit i urážku a zhoršení atmosféry vzájemné komunikace. Vzdělávací seminář „Protocol“ seznamuje účastníky s ceremoniálním aspektem diplomatického a obchodního protokolu, chováním business etikety, pravidly zdvořilosti ve společnosti a úctou k autoritám. Pomáhá lépe porozumět multikulturním způsobům chování. Seznámím Vás také s uplatňováním konceptu rétoriky na manažerské pozici, která úzce souvisí s dovednostmi lobbingu, jako nedílnou součástí úspěšného podnikání.
Absolvent semináře PROTOCOL získá certifikát o absolvování studia a získá zlaté vyznamenání Protocol a certifikát Master of Business Etiquette.
12. & 13. 11. 2021 – zámek Savoia castle – www.savoia.cz –
zahájení semináře 12.11. v 11.00, konec akce 13.11. ve 14.00
Garanti přednášek:
NADA AMBRA LABANOVÁ – pedagog, spisovatelka, expert etikety
Business Dinner
asistovaná večeře
Představujeme Vám další díl asistovaného stolování nazvaného Business Dinner.
Nada Ambra Laban vám zodpoví a vysvětlí tyto, ale i mnohé další dotazy a mýty:
– Umím správně přečíst pozvánku na banket, večeři, business lunch?
– Když je zima, mohu si vzít svetr do luxusní restaurace?
– Klienta posadím zády k oknu, aby na mě dobře viděl….
– Položím si na stůl mobil, brýle, peněženku, to snad mohu?
– Nemysleli na mě při výběru restaurace, jsem přece vegan!
– Nemám kapesník, použiji látkový ubrousek.
– Telefonuje mi žena, musím vstát od banketního stolu a vyřídit hovor.
– Jsem levák, přesunu si sklenice na levou stranu.
Tak tohle všechno je nesprávně. Stolování je totiž nejobtížnější disciplínou etikety.
12. 11. 2021 – zámek Savoia castle – www.savoia.cz – od 18.00 do 21.00
Bon Appetit
asistovaná šestichodová večeře – forma banket
Bon Appetit patří mezi nejúspěšnější semináře etikety. Tato večerní banketová událost zahrnuje kompletní interakci u stolu, a to podle místních i mezinárodních pravidel. Kurz seznamuje účastníky s ceremoniálním aspektem etikety stolování, chování, pravidly zdvořilosti a respektu k autoritám.
Každá obchodní spolupráce zpravidla začíná, probíhá a končí společně stráveným časem zúčastněných, z nichž se každý chová a jedná dle své vlastní kulturní předurčeností. U prostřeného stolu v restauraci se dovednosti prokážou nejvíce.
Pomáhám tak klientům zvládnout základy etikety a lépe porozumět multikulturním způsobům chování ve společnosti obchodních partnerů, hostů z jiných zemí, to vše u stolu, u kterého se podávají i méně obvyklé pokrmy s výtečně párovanými víny.
Pozvala jsem k banketnímu stolu pana prof. Jana Pirka, který mé pozvání přijal.
Není přece lepší škola, než škola života a večeřet vedle světových autorit!
22. 9. 2021- hotel Aria – www.aria.cz –
od 18.00 do 21.00
Etiquette & Lingerie – Etiketa může být zábavná!
- přednáškový podvečer plný etikety, nazvaný Tea at Five with N.
Povídali jsme si s mým hostem, šarmantní dámou – Chantal Poullain
Téma jsme společně nazvaly: „Etiketa, móda a styl – aneb Etiquette & Lingerie, vše o francouzském spodním prádle.
Od historie po současnost spodního prádla a také jak jej správně nosit, aby….
06. 10. 2021 – hotel Aria – www.aria.cz – od 17.00 do 19.00
+420 720543177